Senaste inläggen

GPS för hund, så fungerar det
  • 28 Mar, 2024

I en värld där teknologi möter vår önskan att skydda och övervaka våra fyrbenta vänner, har GPS för hund blivit en revolutionerande lösning för husdjursägare över hela världen. Denna banbrytande teknologi ger inte bara trygghet och säkerhet för våra pälsklädda vänner utan erbjuder också en mängd andra fördelar. Men hur fungerar egentligen GPS för hundar och vilka fördelar kan det ge? Jag, Duvskogens teknikexpert Johan, reder ut detta. Vad är GPS för hund?

Kattspel – underhållning för dina pälsklädda vänner
  • 15 Jan, 2024

Att se ens fyrbenta vän glad och sysselsatt är något som alla kattägare strävar efter. För att främja fysisk och mental stimulans hos våra katter är det viktigt att erbjuda dem en variation av leksaker och kattspel. I den digitala tidsåldern har även katter fått sina egna spel,speciellt utformade för att tillfredsställa deras unika behov och intressen. Traditionella kattspelTraditionella kattspel är enkla men effektiva sätt att hålla din katt underhållen. Leksaker som fjäderpinnar,bollar och musar engagerar din katt och främjar fysisk aktivitet.

Välj rätt tuggben och hundgodis till din hund
  • 18 Jul, 2023

Din hund är många gånger din allra bästa vän. Därför vill du säkerligen att din fyrbenta vän ska ha det allra bästa. Hundben och hundgodis är främst till för att belöna din hund men det är också väldigt bra för tänderna. När din hund tuggar på ett tuggben är det väldigt viktigt att du har uppsikt. Därför ska du välja ett tuggbenSå länge du ger din hund tuggben i lagom mängd kommer det vara en bra aktivitet.

Vilka hundtillbehör behövs till en hundvalp?
  • 22 Nov, 2022

När du skaffar en valp är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt och att du skaffar alla hundtillbehör som den behöver. I en djuraffär online hittar du allt du behöver för valpen så som torrfoder, hundgodis, tuggleksaker eller annat som den kan tänkas ha glädje av. Eftersom priser online är mer förmånliga än i butik så kan du handla några extra förpackningar så att du tar reda på vilka snacks eller leksaker som den gillar.

Välj rätt djurleksaker till din hund
  • 03 Dec, 2021

Alla hundägare vet att något av det bästa som hunden vet är att leka och busa men vilka leksaker ska man egentligen välja? I vår djuraffär på nätet kan du titta och välja djurleksaker i lugn och ro, här ger vi dig lite tips för att underlätta ditt val. Om du har en liten eller en stor hund spelar roll på så sätt att det är skillnad på munnens storlek och kraften i käkarna.