Fågelfrö

Fågelfrön för alla typer av fåglar

Oavsett om du har tama fåglar hemma eller vill se till att fåglarna i din trädgård får mat har vi det som behövs. Du kan antingen välja fågelfrö i lösvikt eller färdiga bollar som fåglarna kan komma och äta från. Det beror på vilket du tycker är bäst. Idag kan du smidigt få fågelfrö hemleverans och behöver inte springa i några fysiska butiker. Se till att dina fåglar alltid har tillräckligt med mat och det foder som passar för den arten.

Om du snabbt vill kunna beställa hem fågelfrön ska du vända dig till vår djuraffär på nätet. Vi har ett stort utbud och snabba leveranstider.

Välj en balanserad frömix

Fåglar måste precis som vi människor äta allsidigt. Därför är det bäst att välja en balanserad frömix av olika fågelfrö. Läs gärna på om vilket fågelfoder som passar din fågel bäst innan köp.

Något annat som är bra att tänka på är att välja en mix utan skal. Då kommer dina fåglar inte skräpa ner lika mycket. Det är särskilt viktigt om de ska hänga utomhus där du inte kan städa upp det lite lätt. Då passar en fröboll allra bäst.

En mix av olika frön

Vad som är i en frömix varierar men den brukar innehålla allt från havre till solrosfrön. Många av våra produkter går under ekologisk fågelmat så du kan göra ett medvetet och klimatsmart val. Du kan enkelt klicka hem fågelfrö hemleverans vilket är väldigt bekvämt. Särskilt om du beställer lite tyngre förpackningar som kan vara jobbiga och tunga att bära hem.

Vi har flera olika storlekar på våra förpackningar så du kan välja det som passar bäst. De största brukar ligga på cirka 20 kg. Då kan du passa på att lagra upp inför vintern och se till att dina fåglar har all mat de behöver. Se till att välja frön som täcker deras energibehov.