Kattsängar

Sköna kattsängar till din älskling

När din katt behöver sova eller vila kan den göra det på någon av våra sköna kattsängar. De är mjuka, gosiga och skänker trygghet till din katt. Välj en snygg färg som passar med resten av inredningen i ditt rum. En kattsäng är också perfekt för dig som föder upp katter. Det blir en naturlig plats för gulliga kattungar att vila och ta igen sig. De kommer i flera olika prisklasser så du kan välja den som passar dig bäst.

Nu behöver du inte uppsöka en djurbutik för att hitta bra kattbäddar. Du kan istället handla i vår djuraffär på nätet och få det levererat hem till dörren.

Smidiga kattsängar som hängs på elementet

Katter älskar värme och att ligga vid elementen. Därför kan du välja en kattsäng element som enkelt hängs upp. Den är lika mjuk och inbjudande som en vanlig kattbädd. Det är en favorit bland våra kattsängar.

En annan fördel med en sådan kattbädd är att den tar väldigt liten plats eftersom den hängs upp på elementet. Vi kan nästan lova att det kommer bli din katts nya favoritplats. Om du har fler katter kan det därför vara bra att köpa varsin bädd.

Flera olika designs

Kattbäddarna kan se väldigt olika ut. En del är helt platta som en liten korg. Andra har även tak och väggar och ser ut som en liten koja. Oavsett om du har gulliga kattungar eller fullvuxna katter finns ett bra alternativ. Du kan även passa på att kolla på våra kattleksaker som underhåller din katt i flera timmar åt gången.

Katten är en naturlig familjemedlem och självfallet ska denne ha en skön bädd att ligga i. Du kan till och med ha flera bäddar som är utplacerade på lite olika ställen i huset. Då kommer din katt känna sig bekväm och ha en plats som bara är dennes. Du kan också bädda upp med en extra filt om du önskar.